Palvelut

Ompelija_Helena_Mäkelä_Sastamala

Jos haluat lisätietoja palveluista tai hinnoista, ota rohkeasti yhteyttä Ompelija Helena Mäkelään, puh. +358 50 3424961

Kaikki yrityksen tarjoamat ompelupalvelut räätälöidään asiakkaalle ammattitaidolla ja yksilöllisesti.

  • Mittatilausompelu

Mittatilausompeluna valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan sekä arkiasuja että erilaisia juhla-asuja ja asusteita. Hyvin istuva, toimiva käyttö- tai työvaate antaa mukavuutta käyttäjälleen jokaiseen päivään.

Idean uuteen vaatteeseen voit saada muotilehdestä, ompelijan luonnoksesta, omasta ideasta tai näiden yhdistelmistä. Suunnittelupalaverissa mietitään ja piirretään sopivaksi ajateltu malli. Malli suunnitellaan ja kaavat leikataan asiakkaalle yksilöllisesti, tyyli ja tulevan vaatteen materiaali huomioiden. 

Ammattitaidolla valmistuu niin juhlapuku, iltapuku, hääpuku kuin myös erilaiset asusteet kuten vaikkapa erilaiset hatukkeet, kukkaset ja ruusukkeet. Sopivan sävyiset rusetit, pussukat ja huivit täydentävät juhlapukeutumista ja seuralaisen puvun väriin sovitettu kravatti tai taskuliina antaa tyylikkyyttä myös miehille.

  • Korjausompelu

Korjausompelua ovat monenlaiset vaatteiden muutos- ja korjaustyöt. Esimerkiksi lahkeiden, helmojen tai hihojen lyhennyksillä / pidennyksillä saadaan käyttämättömäksi jääneet ja kaapin perälle unohtuneet vaatteet herätettyä uudelleen eloon.  Vaatteittesi käyttöikää saadaan helposti jatkettua vaihtamalla rikkoutuneet vetoketjut tai korjaamalla ratkenneet saumat ja irronneet napit. Vanhojen vaatteiden muodistuksessa vain mielikuvitus on rajana, vanha mekko taipuu liivi- tai puolihameeksi ja käyttämättömätön jakku  muuntuu osaavissa käsissä hyvin istuvaksi liiviksi.

  • Nahkaompelu

Ompelimolta löytyy oikeanlaiset työvälineet haasteellisiinkin nahkaompeluihin. Tavallisesti nahkavaate vaatii kankaisen koevedoksen jolla voidaan todentaa suunnitelman onnistuneisuus ja istuvuus. Tyypillinen nahkavaatten korjaustyö voisi olla vaikkapa nahkatakin tai moottoripyörätakin rikkoutunut vetoketju, sekä takkien vuoritus.

  • Sisustustyöt

Olitpa sisustamassa uutta tai vanhaa, ompelimo valmistaa kodin sisustukseen muun muassa verhot  ja tyynynpäälliset sekä pöytäliinat ja tuolien irtopäälliset. Vanhojen tekstiilien korjaukset tai vaikkapa käytöstä poistettujen verhojen uusiokäyttö kodin tekstiileinä antavat persoonallista ilmettä kotiisi.